“The Inner Game – Verander je mindset” is een spel waarin geen winnaars of verliezers zijn; iedereen zit in hetzelfde team. De bedoeling is om samen te komen, te leren over ieders saboterende gedachten en wat eraan gedaan kan worden. The Inner Game helpt je vermogen om positieve gedachten en emoties te cultiveren, en deze te gebruiken om veerkrachtiger en succesvoller te zijn in het leven.

Het idee achter The Inner Game is dat onze gedachten en emoties onze prestaties en welzijn beïnvloeden. Wanneer we ons richten op positieve gedachten en emoties, zoals optimisme, dankbaarheid en compassie, kunnen we ons vermogen vergroten om uitdagende situaties aan te kunnen en te groeien. Dit kan ons helpen om veerkrachtiger, meer gemotiveerd en productiever te zijn.

Met The Inner Game ontwikkel je vaardigheden door middel van oefening en training. Het trainen omvat onder andere het herkennen van en omgaan met Inner Saboteurs, dat zijn innerlijke stemmen die ons belemmeren om ons potentieel te bereiken, en het cultiveren van positieve gedachten en emoties door middel van meditatie, visualisatie en andere technieken.

Het doel van The Inner Game is om ons te helpen een positievere en veerkrachtigere mindset te ontwikkelen, zodat we ons volledige potentieel kunnen benutten en meer succes en voldoening in het leven kunnen ervaren.

Ben je geïnteresseerd in het spel of in de workshop van The Inner Game?

Neem dan contact op met mij via 0618192280 of rene@renegtc.com.